DKCH LP1 LP2 LP3 DKLPCH RB PIKKUPAIMENEN PEACH DELIGHT CGC

MEGHANN

RESULTATER

STAMTAVLE

BILLEDER

STARTSIDE

   

FØDT DEN.........:   15. april 2000

OPDRÆTTER....:   Kennel Pikkupaimenen v/Sari Solanti, Finland

HD-STATUS.......:   A

ØJENSPEJLET..:   Fri som hvalp

 

FØRER................:   Marianne

 

Læs mere om Meghann herunder - det ældste står nederst.              

19 Juli 2006: Meghann har haft sin debut i dog-dancing ved Jutlandia Cup 2006, hvor hun var en del af underholdningen under festmiddagen. Det blev en rigtig fin opvisning sammen med Jannie og Cody og Johanna og Spooky. Meghann synes det var super sjovt, hvilket også tydeligt fremgik af hendes opvisning.

13 november 2005: Meghann har haft en dejlig dag på DKK kreds 2's skue på Stestrup Fritidsgård. Først blev hun bedste border collie i åben klasse - og derefter blev hun nr. 4 i åben klasse blandt alle racer. Se Meghanns kritik her.

1. maj 2005: Denne weekend var vi tilmeldt DKK's agility-stævne i Ballerup, men lørdag morgen var vi så heldige at få Johanna og Spooky's plads ved DKK's lydighedsprøver samme sted. Resultatet - ja, Meghann er nu dansk lydighedschampion, og hun har klaret en hel weekend med både agility og lydighed i super stil, både mentalt og fysisk. Nu er hun træt og ligger i sin lænestol. Se resultaterne her. I øvrigt løb hun også super agility hele weekenden, dog uden placeringer.

Februar 2005: Vi er startet på agilitytræningen igen, og det ser ud som om Meghann springer nemmere nu, efter sin sterilisation. Hendes begejstring for agility har heldigvis ikke ændret sig.

December 2004: Meghann er blevet steriliseret, og det er forløbet ganske problemfrit. Hun havde en lille smule væske i sin livmoder, men iflg. dyrlægen ikke noget, der burde have generet hende.

Efterår 2004: Meghann har haft et rigtig godt agilityår i 2004. I DKK's løbende konkurrencer om årets agilityhund og årets allroundhund endte hun på henholdsvis en 16. og en 25. plads, og til FUFA's DM, hvor 45 hunde havde kvalificeret sig til at deltage i klassen for store hunde, blev hun nr. 20 i en rigtig spændende finale med et medlevende publikum. Finalen blev flere gange vist i TV på kanalen DK4.

Efterår 2003: Meghann er "mors pige", som vi har importeret fra Finland i foråret 2000.
Egentlig havde vi ønsket os en hanhund, men jeg er nu godt tilfreds med min tæve. Meghann og jeg passer utroligt godt sammen, og hun har givet mig rigtig mange succes-oplevelser.
Meghann er primært agilityhund, og løber nu i klasse 3 både i agility og spring. Vores agility-mål for 2004 var først og fremmest at komme i klasse 3, men også at kvalificere os til at deltage i FUFA's DM til september.