SMEDEGÅRDEN'S GOBLET OF FIRE

PADDY

RESULTATER

STAMTAVLE

BILLEDER

STARTSIDE

   

FØDT DEN.........:   17. december 2003

OPDRÆTTER....:   Kennel Smedegården v/Lis Hedegaard, Sorø

HD-STATUS.......:   A

ALBUER.............:   0

ØJENSPEJLET.:   Fri som hvalp

FØRER...............:   Bent

 

Læs mere om Paddy herunder - det ældste står nederst.              

21.01.2007: Så var Paddy til sit første agilitystævne efter ca. ½ års pause, hvor vi har trænet felter og start. Paddy var kun tilmeldt springklasserne til dette stævne i Billund med det ene formål at afprøve hans starter - og det gik over alt forventning. Paddy blev sat ved start, jeg sagde bliv og gik næsten frem til 2. spring med ryggen til hunden ! og mange sommerfugle i maven. Jeg vendte mig - Paddy sad stadig pænt - jeg trak vejret og sagde værs'go - og Paddy kom først, da jeg kaldte. Skøn oplevelse og tak til Johanna for inspiration og spark under træningen af "sid og bliv siddende" ved start.

November 2006: Siden sommer 2006 har Paddy og Bent holdt en stævnepause i agility, men har brugt tiden på at træne "bliv ved start" og felter - så vent bare til forårssæsonen 2007. Så bruser vi frem på banerne.
I efteråret er Paddy også begyndt på hyrdetræning, hvilken han synes vældig godt om og er god til. Efter 4 gange i fangefold blev de 2 sidste gange træning brugt på løse får - og han er tilmeldt til det næste kursusforløb i december 2006.
Endelig har Paddy haft sin dogdancing-debut, idet han deltog i Hundeskolen Ophian's konkurrende 12. november 2006. Paddy og Bent stillede efter hårdt arbejde op i Heelwork to Music klasse 1, hvor de gik et program til Bridge over River Kwai March - blev nr. 6 ud af 12 hunde og fik præmie som bedste debutant.

Juli 2005: Paddy er begyndt at løbe til stævner, og han klarer det rigtig fint. Både mentalt og rent agility-mæssigt. Han arbejder sig koncentreret gennem banen og løber med stor glæde - uden at stresse. Fra næste træningssæson tager Bent over og løber videre med Paddy.

20.04.2005: Så er Paddy begyndt på agility-træningen på Noagård med Marianne. Vi havde nok "frygtet" lidt, at han havde spurtet rundt i ridehuset efter de andre hunde, så snart han fik linen af - men nej: han hørte rigtig fint efter. Måske hjalp det på hørelsen, at føreren havde cocktail-pølser i hånden hele tiden ;-)   I hvert fald havde han det vældig sjov den time, og det ser ud som om han nok skal blive glad for at løbe agility.

Marts 2005: Paddy er blevet kastreret og det forløb uden problemer. Han kom hurtigt på benene - faktisk så hurtigt, at dyrlægen dårligt havde nået det sidste sting, før Paddy sprang ned fra bordet. Til gengæld var Paddy lidt forvirret efterfølgende, så dyrlægen tilbragte lidt tid hos Paddy i buret for at berolige ham - tak for det Thomas ;-)

Paddy er Bent's nye håb, som vi glæder os meget til og forventer os meget af.

Bent havde længe overvejet fremtiden på agilitybanerne - dels med Bessie's overvældende begejstring over at deltage, der som regel ikke førte til den store enighed omkring rækkefølgen af forhindringerne og dels fordi Magnus med sine 7 år og ikke så gode hofter næppe ville have så mange år tilbage som konkurrencehund. Siden er der sket det, at Magnus den 20. januar 2004 er rejst til de evige agilitybaner - se mere herom på hans egen side.

Op til jul opstod så muligheden for at få en hund fra Kennel Smedegården's Fire-kuld efter Whenway Decorated Hero (Robbie) og Lionheart Bliss (Bliss) - hunde med super temperament og gode arbejdsegenskaber - læs mere om kuldet på Kennel Smedegården's hjemmeside.

Robbie kender vi fra flere ferieophold her i Bisserup, hvor han bare har fungeret super sammen med vores egen flok og Bliss kender vi træningspladserne. Desuden havde vi fornøjelsen af Bliss's kuldsøster Lionheart Mc Beal (Ally), som boede hos os i ½ år, inden hun kunne rejse op til sit blivende hjem hos Åsa Lensu-Sjögren i Sverige.