SIFFER CGC

RESULTATER

STAMTAVLE

BILLEDER

STARTSIDE

   

FØDT DEN:         26. december 1994

OPDRÆTTER:    Annette i Rude

HD-STATUS:      

ØJENSPEJLET:

 

 

 

Læs mere om Siffer herunder - det ældste står nederst.              

Siffer blev født 26. december 1994 hos Annette i Rude.

Hun kom til vores familie den 23. december 1996, næsten 2 år gammel.

På det tidspunkt havde hun lært lidt lydighed i DCH i Skælskør, og vi forsøgte os i starten med at træne der, for at gå videre fra et sted, hvor hun var kendt, og hvor man kendte hende. Det synes vi var et godt udgangspunkt, da vi aldrig selv seriøst havde trænet hund tidligere. Det blev Marianne, der startede med at træne med Siffer.

Men lydighedstræningen fangede os på det tidspunkt ikke rigtigt. Så var det at Gitte foreslog, at vi prøve agility. 1.000 tak, Gitte.

Det blev et vendepunkt i Siffers og vores liv.

Godt nok skal vi indrømme, at første gang vi var ude og kigge til et stævne på Noagård, hvor vi selvfølgelig kom ind i hallen midt i en banegennemgang, hvor 30 mennesker gik rundt mellem forhindringerne og slog ud med armene og sagde underlige lyde, da sagde vi til hinanden, at: ”det får de godt nok aldrig os til at gøre”!

Vi tog fejl.

Hurtigt efter at vi var kommet i gang med træningen var vi fanget af denne dejlige sport. Først Marianne, siden Bent og sandelig også Andreas!

Og knap et år efter, at Siffer var begyndt på Agility-træningen, startede hun sit første stævne i Gundsølille.

På forholdsvis få år arbejdede hun sig op igennem klasserne, og endte med at løbe stabilt i klasse 3, dog uden den fart, der skal til for at vinde disse klasser.

Nu løber hun kun seniorklasser, men det gør hun til gengæld med stor fryd. Så hun vil stadig i 2004 kunne ses på banerne en gang imellem til en seniorklasse.

 

Den 22. oktober 2007 måtte vi tage den tunge tur til dyrlægen for at give Siffer fred.

De sidste måneder havde hun jævnligt dårlig mave, og gennem de sidste uger var hun begyndt at svinde ind på det almindelige foder. For en uge siden forsøgte vi så at give diætkost, men desværre uden resultat. Siffer tabte sig faktisk yderligere 2 kg. i løbet af den sidste uge.

Natten mellem lørdag og søndag skulle hun i haven en gang i timen, og det fortsatte om søndagen, hvor vi også flere gange så hende stå eller sidde og bare se apatisk ud i luften.

Så tog vi beslutningen om at give hende en værdig afslutning efter et langt og godt liv på næsten 13 år.

Det var hårdt, men det var det rigtige at gøre.