BLUEWYLE CAUGHT SPEEDING

TICKET

RESULTATER

STAMTAVLE

BILLEDER

STARTSIDE

   

FØDT DEN:         25. juni 2005

OPDRÆTTER:    Kennel Bluewyle, Ringsted

HD-STATUS:       A

ALBUER:              0

ØJENSPEJLET: Genetisk fri

 

 

Læs mere om Ticket herunder - det ældste står nederst.              

21.01.2007: Så kom dagen, hvor Ticket for første gang skulle starte i en agility-konkurrence, og jeg var så nervøs, som jeg ikke har været i flere år - ikke en gang til NM med Monty. Men Ticks gjorde al min nervøsitet til skamme. Hun klarede sin første AG1 med 1 slalomfejl, en nedrivning og manglende opfelt på balancen og hun klarede sin første SP1 fejlfri :-) Hold da op, hvor var jeg stolt. På videoen af hendes AG-løb kan man tydeligt se, hvor flot hun stopper op på felterne og venter på den guf, der plejer at komme. Nu glæder jeg mig helt vildt til Gundsølille.

13.11.2006: I går havde Ticket så sin debut i Heelwork to music. Vi gik til Danser med Drenge's "En dejlig morgen" - en glad og positiv sang, der passer godt på min lille Ticks. Hun klarede næsten gennem hele programmet at holde koncentrationen på mig, bortset fra når vi kom for tæt på hendes "elefantfod", som jo plejer at udløse klik og godbid :-)  Desværre var jeg en klovn inden starten af hendes program. Jeg havde glemt, at man ikke må have legetøj med i ringen før start - heller ikke før man melder klar - så vi blev disket. Men jeg er stadig stolt af min lille hund, som gjorde et fint stykke arbejde.

13.11.2005: Ticket er i dag blevet udstillet for første gang til DKK Kreds 2's skue i Stestrup Fritidscenter - og sikke en debut. Ticket var en rigtig super lille hund at have med. Hun var vågen og kvik i ringen - med fin kontakt til sin mor - og forstod at slappe godt af udenfor ringen. Hun har super bevægelser, hvilket også fremgår af kritikken - læs den her og se billede her.

Juli 2005: Da vi hørte om kombinationen af Whizz og Robbie (Tickets mor og far), blev vi straks "fyr og flamme": En hvalp fra det kuld måtte vi bare have. Der blev kun èn hvalp, og hun flytter hjem til os i slutningen af august. Det glæder vi os meget til. Hun har tilsyneladende fået sin mors smukke brede Pikkupaimenen-hoved. Så venter vi bare spændt på at se, hvad hun i øvrigt indeholder.