FOULA'S BEAUTIFUL BOUNTY OF MONTY

ZIPPO

RESULTATER

STAMTAVLE

BILLEDER

STARTSIDE

   

FØDT DEN:         26. juni 2007

OPDRÆTTER:    Kennel Foula v/Pia Skøtt Hansen, Tinglev

HD-STATUS:      

ALBUER:             

ØJENSPEJLET: Fri som hvalp

 

 

Læs mere om Zippo herunder - det ældste står nederst.              

Efterår 2007: Efter at have løbet agility med Johanna's dejlige sheltie Monty i næsten 2 år, havde tanken om at få min egen sheltie da strejfet mig af og til, men i bund og grund er jeg et border collie menneske, så det blev ikke rigtig til andet end tanken.
Monty er far til flere gode kuld hvalpe, og i juni 2007 blev han far til et kuld hos Kennel Foula i Sønderjylland. Af en eller anden grund fulgte jeg dette kuld temmelig tæt, måske fordi jeg vidste, at flere af hvalpene skulle til agility-hjem på Sjælland, og da opdrætteren pludselig fik en af hvalpene tilbage, så måtte det være fordi det var meningen, at nu skulle vi have en sheltie.
Zippo flyttede hjem til os i oktober 2007, og tøserne tog straks godt imod ham. Paddy var lidt mere forbeholden i starten, men nu er de to rigtig gode venner og leger meget vilde drengelege.
Han er en dejlig arbejdsivrig og lynhurtig lille fyr, og jeg har ofte mit hyr med at følge med og belønne for de rigtige ting på de rigtige tidspunkter. Man skal stå tidligt op, for at kunne følge med i hans tempo, men han er en glad lille hund med et smittende humør. Som sin far har han "charme, selvtillid og lækkert hår", så det skal nok gå godt!